• E-mail:office@certinspect.ro

  • Telefon:+40 722 105 099

  • Str. Zambilelor 96
    Etaj 1, Sector 2, Bucuresti

Istoric

Istoric

Despre noi
Certinspect Register furnizeaza servicii de evaluare a conformitatii sistemelor de management, inspectii si audituri, precum si servicii de instruire, in acord cu standardele internationale si nationale recunoscute, cu exigentele exprimate ale clientilor nostri precum si cu cele mai bune practici in domeniu. 

Utilizam in procesele de audit, inspectii si instruiri, personal cu peste 20 de ani experienta in domeniul respectiv. Intreg personalul nostru auditor parcurge un proces de verificare si validare a cunostintelor in domeniul pentru care presteaza diverse servicii. Periodic organizam seminarii de calibrare prin intermediul carora, auditorii nostri sunt informati despre ultimele aparitii legislative si de reglementare precum si cele mai bune practici in domeniul pentru care sunt calificati de CERTINSPECT REGISTER.

Ne dorim sa raspundem cu promptitudine si profesionalism așteptarilor clienților și altor parti interesate, devenind astfel un partener de încredere pe termen lung.

Valori

Responsabilitate

Toti clienții si partenerii merita atentia si respectul nostru, pe care ni le dorim si noi de la ceilalti. Cultivam respectul atat in exterior cat si in interiorul companiei.
 

Profesionalism
Lucram cu personal cu un inalt nivel de calificare si cu o bogata experienta si prestigiu in domeniile serviciilor oferite. Am adoptat ca mod de lucru, cele mai bune practici, precum si standardele nationale si internationale in domeniu

 

Flexibilitate si promptitudine
Suntem constienti de faptul ca fiecare client este unic in felul sau. De aceea suntem permanent preocupati sa gasim solutii adaptate cerintelor specifice ale acestuia, cultivand in acelasi timp indrazneala si spiritul inovativ.