• E-mail:office@certinspect.ro

  • Telefon:+40 722 105 099

  • Str. Zambilelor 96
    Etaj 1, Sector 2, Bucuresti

Despre noi

Despre noi

Istoric Despre noi Certinspect Register furnizeaza servicii de evaluare a conformitatii sistemelor de management...
Acreditari si recunoasteri  CERTINSPECT REGISTER realizeaza servicii de certificare pentru sistemele de management: al cal...

Misiunea noastra

Misiunea Certinspect Register este să furnizeze servicii de evaluare a conformitatii sistemelor de management si produselor, precum si servicii de instruire, in acord cu standardele internationale si nationale recunoscute, cu exigentele exprimate ale clientilor nostri precum si cu cele mai bune practici in domeniu. 

Viziune

Ne dorim sa raspundem cu promptitudine si profesionalism așteptarilor clienților și altor parti interesate, devenind astfel un partener de încredere pe termen lung.

Valori

Respect

Toti clienții si partenerii merita atentia si respectul nostru, pe care ni le dorim si noi de la ceilalti. Cultivam respectul atat in exterior cat si in interiorul companiei.

Profesionalism

Lucram cu personal cu un inalt nivel de calificare si cu o bogata experienta si prestigiu in domeniile serviciilor oferite. Am adoptat ca mod de lucru, cele mai bune practici, precum si standardele nationale si internationale in domeniu

Flexibilitate

Suntem constienti de faptul ca fiecare client este unic in felul sau. De aceea suntem permanent preocupati sa gasim solutii adaptate cerintelor specifice ale acestuia, cultivand in acelasi timp indrazneala si spiritul inovativ.